Monday, October 12, 2009

All in 1..

1.Tanggal 11hb September 2009 rumah kami siap direnovate.2 bilik tambahan dan 1 ruang legar. Complete dengan cat baru.hehehe. Org kata rumah mood raya. Hm,walaupun kos utk renovate rumah sekrg tinggi tp mak n ayah ckp tak pe,utk anak2 n sedara balik.Huhuhu,terharu nye. Ape2 pun terima kasih dan bersyukur kerana Allah murahkan rezki. Dalam slide show ni ada kawasan rumah kami.
2.Masa balik raya ari2 kami sekeluarga buat bacaan yasin dan doa selamat kat rumah sedara. Utk kesejahteraan semua.
3.Hahaha,paling gembira raya saya thn ni, ada open house kat tmpt keje n sultan dtg, amik gambar ngn sultan, sultanah pahang.hahaha.mkn tak da la beria tp amik gambo makann yg myk. Second, raya thn ni sgt terharu, sbb nye rindu pada arwah tok n wan. rindu sgt kat dorang. Thirdly, paling kelakar, ktorg 1 fmily semua pakai baju raya besar2. Semua dah kurus ke, atau baju tu yg besar.hahaha.
4. Tahun ni kebanyakan kekawan saya konvo. Tahniah kpd ema, kak izah,kak mai, salha, aifa, mai, a-j, zubed, dayah, huh...ramainye...hasanul,husnul, husna, dan lain2 yg tak disebut. Congratulation you guys.Hmmm...saya beli 2 bunga.1 bunga utk Ema n satu bunga utk kak izah. Sayang nye kat dorang.

2 comments:

HizRyanz said...

Dah siap renovate ek...
sori yan x pg... x blik Kedah lg raya nie...

Af!f@H said...

heheh..it's ok.hhm,yan,akk x beli la ikan terubuk utk yan.kalo utk mkn2 skli tu leh la.ttb mak akak nk pulak ikan tu..hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...