Wednesday, April 1, 2009

hussain al-saiburi

saya baru tau rupa2 nya kelurga saya ada keluarga besar iaitu HUSSAIN AL-SAIBURI. kisahnya bermula bila saya balik bercuti ni. tengah2 kemas2 rumah, ternampak satu kad kenuri warna gold,cantik. ooo,kad kenuri ya...haaa, nk tgk la kalo da lepas, buang,kalo lum simpan. bukak2..

MAJLIS PERHIMPUNAN KELUARGA
HUSSAIN AL-SAIBURI
dan
WALIMATUL URUS Dato' Dr Hj Mohamad Azmie


ok la kan,ish berianya depa ni wat kenuri, siap kat dewan insainiah lg tu, besarnya wat kenuri, pastu piki2 kenapa depa antaq mai kat kami kalo jemputan keluarga, jemput kenuri kawin da la kan. haaaaaaaa, hampa nk tau, upa2 nya mmg betoi la depa ajak kami, Hussain al-Saiburi ni family besar kami dari sebelah arwah Wan Mad. waaaaaaa, tak sangka sebesar2 keluarga saya sekarang, ada lagi cucu cicit semua sedara yg besar. kalau la arwah Wan Mad dan Tok Siah ada lagi msti depa seronok dpt jumpa keluarga yg dah lama tak berjumpa.(sob..sob..)

hhmm,apa2 pun insyaAllah kami sekeluarga akan pergi, tp tak leh lama2 sebab sepupu kami nak kawin pada ari yg sama. kalo tak, kami semua dah ke sana.memeriahkan suasana pertemuan keluarga besar.

2 comments:

fiQ said...

salam...sy pon salah sorang cucu cicit hussain al-husaiburi....hehe...kami 1 femli xdapat nak pegi tyme mjlis aritu....mak sy salmah saad yg bernombor 1345 berdasarkan buku edisi 2009 tyme majlis tu...hehe...
kitorang dok kat pahang....kalo dtg sini contact2 la....no telepon mak sy 0179707260...ataupun....no sy 0199626705...emmmm...kalau ade gambar2 tyme majlis aritu...upload la...nak tgk jgk muke2 sedare mare...hehe...ummm nak tny cket nih...taw x no telepon atau email dato mohd azmie tu??ala...yg anjurkan majlis tu....tolong eh....k la....nice to meet u!!!!
salam....

Azrul Alias said...

sape ade buku salasilah 2? saya punya hilang.. hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...